Jó választás
Szerintem adott pénzért nagyon rendben van. A Focus vezethetőségét "szinte" mindenki dícséri, én sem vagyok kivétel, az egyhatos dízel pedig 110 pacival elegendőnek mondható a lendületes vezetéshez, az emelkedőket kbátugorja. Azért a szülők 118d bmw-je nyilván más dimenzió, de az majdnem 3 misivel több volt.
Az ülésből hiányzik a deréktámasz és nagyon zavar, hogy a fejtámla nem dönthető, kicsit hülye szögben áll.
Komoly hibáról egyáltalán nem tudok beszámolni.
A legalacsonyabb fogyasztás eddig 4,7 liter volt, a legmagasabb 7,4.
Toszkánából nyáron hazafelé 950 km-t mutatott a kompúter a megtehető útra és kb meg is lett volna, ha nem tankolok Ausztria közepén, ahol jó 20 forinttal olcsóbb volt a nafta...
Mellesleg az osztrák/olasz cuccból jó fél-egy literrel kevesebbet kér, elég szomorú.
Kicsit zavar a soksok kopógós anyag mondjuk az ajtókon és nagyon szar úton kicsit recseg az egész cuccos, de nem vészes.
Sajnálatos, hogy a sok céges fóka miatt nem nagyon tartja az árát, senki nem fogja nekem elhinni eladáskor, hogy valós a mondjuk 50ekm, pedig tényleg...
- Valami turbócső, gariban cserélték 2 napot kellett várni, de addig is ment a gép. Egyébként csak olajat kért, meg gázolajat. Néha egy kis ablakmosót és mosást. Ja, meg levegőt a gumiba 1x.
Csepel, szerintem rendesek, bár nem annyira olcsó.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Thalia | Következő autója? | Accord,Mazda6,kijaszíd SW, (BMW:)) esetleg vmilyen hibrid |
Verdikt | (7.9/10) |