Imádom
Közel négy éve vagyok megelégedett tulajdonosa ennek a remek autónak. Mielőtt vásároltam, az egyik kereskedőnél – ahol egy 1.6-os benzines Focus-t nézegettem – szóba került az 1.8-as FFV típusa is. Nos a kereskedő lehúzta meglehetősen, mint megbízhatatlan modellt.
Nos, mivel fiatalítani szeretnék - nálam a 13 autóév a csere ideje - elkezdtem felmérni a választékot. Ugyanannál a kereskedőnél is jártam bent, ahol ki volt rakva egy 1.8 FFV is. Jóval elhanyagoltabb állapotban, mint az enyém. Csak jót hallottam a kereskedőtől erről a modellről. Ezt csak megerősíteni tudom.
Egyébként meg tényleg jó. Alacsony fenntartási költség, dinamikus, harapós motor, főúton, pályán imádni való, városban a sportos vezetést mellőzve nem benzinfaló. Minden alkatrész elérhető, nem veszélyes árakon, a szerelők értenek hozzá.
És nem utolsó sorban, a minél nagyobb bio üzemanyag tartalmú benzinnel egy csepp problémája sem lehet, sőt. (Ugye ami tiszta etanollal is járhat…)
Nagyon kevés meghibásodása volt, ami meg volt, az kopó alkatrész.
Nem vagyok elfogult, egyszerűen csak támpontot akarok adni azoknak, akik hasonló autón gondolkodnak.
- Csomagtérzár, első lengéscsillapítók, motortartó bak.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |