Igaz barát!!
Igen,talán ott kezdeném ,hogy olyan családi autót kerestem ami megbízható jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat és nem okoz gondot ,ha megpakolva akár egész nap róni tudja az utakat.Igen ennek az elvárásnak azért nem olyan sok autó tud megfelelni ,igaz?Mivel Finnországban élek és a családommal minden évbe 1x hazatérünk látogatás na meg a kinti készletek feltöltésére gondolhatjátok ,hogy meg vagyok pakolva visszafele.No de,most komolyan ,a csomagtere jól pakolható,én 188cm magas vagyok és bojtos sapkában is tudok vezetni.A motorja elég a kaszni mozgatásához,üresen meg lehet sportosan is vezetni,a futómű kiváló.Nem okoz gondot az olykor -húsz fok feletti indítás sem.Elektronikus gondjaim sosem voltak,a kötelező szervizen kívül ,cseréltem a két első teleszkópot,a bal hátsó féktárcsát,meg persze a vezérműszíjat,vízpumpát.Sosem hagyott cserben ,még akkor sem mikor full megpakolva 27 órán keresztül folyamatosan rótta az utakat.Lehet ,hogy van tőle szebb autó meg kényelmesebb,de a megbízhatóságával nehéz versenyezni.Én nagyon szeretem ,mert elégedettséget és biztonságot nyújt az egész családom részére.
- Jobb oldali teleszkóp,bal hátsó féktárcsa.
Ford Vanula ,Kimmo Leiamo
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |