FOSFORD
Lehet csak kifogtam egy szar darabot, de ez a vele töltött majd 5 év erősen kikezdte idegeimet!!
Amikor jó volt , jó volt, kényelmes, pakolható (kombi), igen jó menettulajdonságokkal (109ló), 4,5-5 literes fogyasztással, dee...
Mindig készült valamire ez a szartalicska!!
Még megvan, de most utólsó dobása után, elengedem a kezét (milyen szépen írtam :-) ), még a rendszámát is kitörlöm agyamból.., delete , delete..
A horror most Decemberben kezdődött újra egy gyenge turbóhalállal, ezt beszereztem nagynehezen normális áron, de miután ráraktam az újat az autó mesebeli módon kezdett menni (holment-holnem).
Irány a szerelő, aki egy hónapig lófaszt nemcsinált csak lehúzott zsével.
Második szerelő már kapisgálja a dolgokat legalább., talált egy repedt turbócsövet, meg 4 rossz izzítógyertyát+valamikor kigyomlálták ebből a részecskeszűrőt, ami miatt új programot kell rátelepíteni, mert a régivel tiltogat az "autó".
Közben visszaküldtem a turbót beszabályoztatni Pestre, és láss csodát! jó lett!
50 km megtételéig, ahol egy masszív motorellenőrző lámpa, nem elalvás fogadott az egyik indítás után..
Halk zsoltár áradat hagyta el ajkaim, a csúnyábbik fajtából!
Irány vissza szerelőmhöz, aki egy jó fél nap kísérletezés után megcsinálta!Vagy 5-6 programot rátöltött+mechanikusan is állított a turbón, és így prímán megy az autó, igaz kicsit később kezd el tölteni, de tovább elforog, szépen.
NEM AJÁNLOM SENKINEK EZT A SZUTYOK FOSTELEPET, CSAK MEGALOMÁN, SZOPNI AKARÓ TORKOSBORZOKNAK!!!!!!!!!!
Modern dízelt CSAK ÚJONNAN szabad venni, s időben eldobni!!
U.i.:Elnézést kérek a trágár stílusért, de nem tudtam magamat türtőztetni, s okulásul írtam le mindezt a szívást!
3 hónap kínlódás után elment, ára alatt, mindegy, de közben még egy porlasztó alatti tűzkarikával rám ijesztett!
- Egr szelep, főtengely ékszíjtárcsa, turbó, izzítógyertya, turbócső 2x + a kopó dolgok
Jobbára magam szereltem.
Szerelő 1: értékelése 3, sejtette mi a hiba, de de nem foglalkozott vele ! Szerelő 2: Maximális 10-es! Igen jó, felkészült, hozzáértő szakember!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (5) | Vezetett km | 120000 |