Fekete ördög
Itt egy kicsit gondaba leszek, mert rosszat is kell írni. :) Először kezdem a jóval és közben gondolkodom. Először is kényelem szempontjából emelném ki. Legyen szó akár hosszú kirándulásokról, akár városi szaladgálásról maximális kényelmet nyújt. Én nem gondoltam volna, hogy az autóm ilyen + olyan érzéseket vált ki belőlem, de egyszerűen az 1280kg magabiztonságot és biztonság érzetet, az automatikus fényszóróvezérlés, az esőérzékelő, dupla digit. klíma, stb. pedig olyan komfort érzetet, amit eddig semmi másba.
Na akkor negatívumok: 1,6-os 100LE motor. Egyszerűen 180-nál nem megy többet. A motor 4,5-5 ezret forog, de nem megy egyszerűen tovább. :)
Bosszantó, hogy a fedélzeti komputer a városban átlag 10-11 litert mutat, pedig a tényleges fogyasztás 8-9 között alakul.
Bosszantó apróság még az is, hogy nem mutatja a pillanatnyi fogyasztást.
- Riasztóval voltak gondjaim. Miszerint nyitás után egy-két tized másodpercig megszólalt a sziréna. 5x vittem be a szervízbe, mire egy teljesen más típusú riasztót tettek bele, ami jól működik. Garanciában történt a csere.
Ford Autonett Kft. Csepel Védgát utca. Csak a "lassúság" miatt 8-as.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Lanos 1,5s dolce | Következő autója? | Még ezen nem gondolkodtam. |
Verdikt | (7.8/10) |