Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 1,6 trend plus sedan

Elegáns ezüst

Ez az első 0 km-es autóm!!! Eddig marhára meg vagyok elégedve vele. Bár az első szervíz egy kicsit sokba került nekem: 26000 ft 1500 km-nél.
Rossz tapasztalatom még nem volt vele. Csomagtartója meglehetősen nagy, bár az astra kombiba lényegesen egyszerűbb bepakolni, de meg lehet oldani. Elsősorban reprezentatív célra vettem és nem családi nyaralásokra, arra ott az előző autó, amit feleségem és 1 éves kisleányom használ.
Felszereltsége: trend plusz. Ami lényegében: 2 elektromos ablak, 2 zónás digit klíma, fűthető elektromos tükör(5 celsius fok alatt magától bekepcsol), 16" alufelnik (ezekre nem vágytam, de adták vele), hátsó fejtámlák, ködlámpa, kormányról vezérelhető rádió, ESP, ABS.

Amit hiányolok belőle: könyöktámasz, hátsó könyöktámasz csomagtartó felé lenyitható ajtóval, tempomat és 6. fokozat a váltóból (hogy tényleg környezetkímélőbb legyen).

- Szép lenne egy 0 km-es autónál...

For-top Győr

Fenntartási költség (8) Évjárat 2008