Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 1,6

Éhes kis mihaszna

Hát először is cégesautóról van szó. Az autót nem régóta használom,de teljesen meg vagyok elégedve. Előző autó amit használtam az egy calibra volt,úgyhogy a menetteljesítménye gyérebb,de a megbízhatósága sokkal jobb. Az autó amúgy a többet eszik városban,mint a calibra:D Először én sem hittem el,de tényleg így van. 130 nál 9.6ot írt ki végig a computer 200 kilométeren keresztül autópályán,ami őszíntén szóéva eléggé gáz egy 1.6-tos motortól. Haverommal végig röhögtünk már ,hogy ilyen komolyan nincs,hogy egy ilyen kis motor ennyit eszik.Amúgy ha egy vw borahoz mérjük a dinamikajat akkor jobb,ugyanekkora motorral. Az autó amúgy nagyon jól fel van szerelve,a hifije nagyon szépen szól,de a fűtésre nagyon sokat kell várni h működjön. A szervízelésről nincs még tapasztalatom vele,mert nemrég óta használom. Amúgy mindent összevetve jó kis autó,megbízható,és fürge. Megszerettem őszíntén szólva. Ha eszembe jut még valami akkor írok.

- ablakmosófolyadék kapcsolója:D

Fenntartási költség (5) Évjárat 2007