Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 1,4 Trend Sedan

4 ajtós fóka

Már 2005 őszén elkeztük nézegetni az autókat, ilyeneket, hogy használt Zafira Golf variant Xsara Picasso, VW Caddy, Partner, Berlingo ez a három túl teherautós.Végül egy kis szünet, majd karácsony után úra elkezdtük nézegetni, most azonban a Fordokat.Csak a Focus jöhetett szóba, ebből az 5 4 ajtós vagy a kombi.Végül a négyajtós lett egy nagyon kedves értékesítő hölgy is ezt ajánlotta (pedig a kombi drágább), bár a különbség ára sztem nem nagyon számít egy autónál.Kész is lett a rendelés, Focus 1.4 Trend pár extrával Moondust Silver színben.Március 22-én átvettük az autót.Ahogy beültem sokkal kényelmesebb volt az Ignis után.A teljesítményt kicsit néhéz volt megszokni, az Ignis kicsit jobban pörgött, dehát valamit valamiért.Ez is ól megy azért lehet vele sportosan is vezetni.Az 1.6-os 100le és az 1.4-es 80le között nem sok sztem a különbség és ezért inkább azt a pénzt másra költöttem.2és fél éve van nálunk megvagyok vele elégedve a hibákat leírtam, ez sztem reális(autók nincsenek hibák nélkül).Kifejezetten kényelmes, bézs belsővel meg jól is néz ki, és nem koszolódik látványosan.A csomagtartó marha nagy, sztem családosoknak ideális választás vagy aki egy nagyon szép autót szeretne.

- 2007 nyarán elszállt a klíma gáz, ezt hamar helyrerakták
- 2008 telén az aksi adta fel a szolgálatot, csak egy újat raktak bele és máris ment.Ez a két hiba volt azóta hálistennek semmi.

Ahol vettük az autót az Érdi Autoland Kft-hez.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? Ignis Következő autója? Ford C-max/FocusIV/Citroen C4 picasso