Autók » Ford » Focus (2004-2011)

Focus 1,6 100LE 4 ajtó

1.6 a tökéletes közép kategória

Ez a második focusom.. jelenleg is hajtom..
Azért ezt ajánlom mindenkinek, mert hihetetlenül megbízható és kényelmes, amennyiben nincs extra kívánsága valakinek a közép kategória legjobb autóját ne keresse tovább.

Kezdeném a jóval:
-megbízható
-jó ár érték, használtan is eladható
-tökéletes futómű és váltó, lehetetlen belekötni!
-elsőre nem tetszett a 2. focus formája, de idővel szó szerint megszerettem, logikus németes.. (persze izlés kérdése)
-nagyon agyalok mert mindent leírnék a jó rovatba de az hülyén nézne ki..:))
Szeretem és ennyi.
-4 ajtóst használok, hatalmas a csomagtere, nem nyiszognak benne a műanyagok mint az 5 ajtósban (persze olyat is próbáltam az se vészes csak ha figyeli az ember)
-5 csillagos törésteszt, és nem 82%-al hanem 100%-ot kapott!:)
-hátul is el lehet férni 180cm-ig teszteltem saját magam mögött! (180)
-az én nyugodt vezetésemmel hozom a gyári fogyasztást..(másoknál relatív)

rossz:
-első izzó cseréhez ki kell venni a lámpa testet:(((
-100LE jó, de nem sportos (engem nem zavar, de nem sportautó)
-lehetne benne több extra, benne van minden ami kell, de lehet, hogy kapzsi vagyok:)
-beszűrődik a futóműzaj, értsd: a gumi-talaj surlódási hangja
ha lesz még valami megírom!!
motortér beázás 1000ft-ból megoldva
de megtartom addig is, már írtam anyázó tesztet is régebbi autóimról is, vehetitek készpénznek a leírtakat! (nem hiába vettem újra Focust)

- -termosztát - -nokia kihangosító (nem gyári) - semmi más akárcsak a focus 1.-nél - - van új: jobb első féltengely felújítás esedékes - beázott a motortér 1000ft-ból megoldva egy szélvédő mosó fúvóka cserével

magán de jó! csak olajcsere és alap

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Focus Következő autója? Focus, szinte tuti!!!
Verdikt (9.1/10)

Ford Focus 2004 (2005)