Pont
Városban nagyon szeretem, szereti ha pörgetik, lehet vele cikázni ha bírja az ember tartani a fordulatot. Országúton halál, üvölt a motor és az útzaj is jelentős. Hosszú távra nem is szeretek vele menni. Pedig a kis fogyasztása itt mutatkozik meg igazán. Néha nem hiszek a szememnek, hogy nem mozdul a benzinmutató. Dugóban, lámpátol huzatgatva sem eszik többet 7-nél. A fékeket rendszeresen zabálja nem nagyon telik el év valami csere nélkül.
De összességében nekem kellemes csalódás volt, ahhoz képest, hogy ugye olasz autót nem szabad venni. Egyetlen egyszer hagyott cserben (az együtt töltött 5 év alatt!), de akkor is induláskor tette, nem az út közepén. Generátor meghalt, kispolszkival vontattuk át a szervízbe, vicces volt (még rendőr is látta :) de megértő volt).
Gyerek elfér a jobb hátsón, előtte még az utasnak is van hely, igaz 180cm körül már necces.
Az üléseket behajtva még 70cm-es TV-t is vittünk benne dobozostul, ajándéknak csomagolva. Igaz nem volt egyszerű bejuttatni.
Összességében ügyes kis autó, padkamászástól, terepjárásig, 2000km-es túráig mindent kapott és ügyesen működik még ma is.
Hamarosan búcsúzok tőle mert kapok a cégnél egy japánt, majd mesélek arról is.
- generátor -esőben állt 3 napot
- kézifék -nagy csattanással meghalt
- bal hátső felfüggesztés -Budapest
- kipufogó -rozsda
Szakszervíz -szemrebbenés nélkül nagy lehúzás, esküszöm a kézifékemet is ők cseszerintették el (ti. azután haldoklott, hogy kihoztam a szervízből)
Thököly u. Fiat szervíz - gyors, rendes munka, reális áron
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |