Takarékos és megbízható
Életem első 0 kilóméteres autóját 2002.11 vettem az egyik budapesti citroen /Citoren Nagy/ kereskedésben. A borsos ár /1.6 benzineshez képes + kb 300.000 Ft/ ellenében inkább a hdi változat mellett döntöttem, mivel elég sokat megyek kb 20-25000 km/év. Az első időszakban megijedtem mivel a gépkocsi többet /+2L/ fogyasztott mint ami a katalógusban le volt irva. Dehát betudtam annak hogy uj autó majd bekopik dumának. Először azt hittem, hogy ez is csak egy módszer amivel eladták az autót, de hamarosan kiderült hogy a kocsi kb 3-5000 km múlva szabályosan beállt a katalógusban előirtaknak. Életemben elég sok kocsit volt módom kipróbálni de mind kényelemben mind dinamikában /110Le/ nem volt problémám a gépkocsival. A citroen fantasztikus dizelmotora engem teljesen elcsábitott. Az autó maga is nagyon jó, ugyan volt egy két hibája még garancia időn belül de ezt a szerviz rövid határidővel és persze ingyen megoldotta nekem. A garancia lejárta előtt a biztonság kedvéért plussz garanciát vásároltam, de többekel ellentétben nekem a +1 év alatt /és azóta még egy év eltelt/ még a szervizt is csak akkor kellett látogatnom amikor kötelező szervizre vittem a kocsim. Ugyhogy ajánlom mindenkinek, nekem nagyon bevált.
- A kormánykapcsolót 2 alkalommal cserélték, a hátsó csomagtérzár nem nyitott, a kárpitok hidegben zörögtek de az összes hibát garancián belül cserélték.
Citroen Nagy
Rába János