Brutál
Imádom.A kényelme lehengerlő, bárhova imádok vele menni.Sokszor voltam már vele külföldön legtöbbször Angliában és Franciaországban.Mielőtt megvettem Angliába mindig repülővel jártam.Most viszont szinte mindenhova kocsival.Csodás , hogy ez az auto nem csak egy 28 milliós luxusauto hanem egy nagyon sokoldalú ,praktikus járgány.7 ember nagyon kényelmesen elfér benne és hátul is elfértek(a +2 ülésre gondolok) a kisebb termetű emberek.(Nemcsak gyerekek tudnak ott utazni mert például bátyám 184 centi magas és ő is kényelmesen utazott hátul 600 km-t).Az auto menetteljesítményei is fantasztikusak alig lehet érezni az auto nagy súlyát.Sokszor mentem már vele nagy szélben de semmit nem éreztem, hogy libegne az auto.Mindenki szereti a családban pedig sokan sajnálták érte a pénzt.Csak én nem mert tudtam, hogy marha drága ugyan de megéri a pénzét.A fenntartási költségek sem sokak.Ja és még egy valami.Előzőleg egy X5-ös BMW-m volt és jó volt ugyan de semmiképp nem bántam meg , hogy lecseréltem egy Q7-re.A Q7 erősebb,kényelmesebb és nekem személy szerint sokkal jobban is tetszik
- Semmi nem romlott el rajta
Roag Kft Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |