Sárgadarazsam
Nagyon meg vaok elegedve vele.Nemtuok sehogyse megvallni tola,pedig szeretnek 1 ujjabb modellt.motor kifogastalan.Olajcsere utan vegezte 1 tesztet 0-1000km-alatt kivancsi voltam,mennyi olajat kell utana ontenem.nem finomkodtam vele!tapasztalat nagyon meglepett 1-szer se kellett feltoltenem.Viszont a masik dolog,mi meglepett az a teli idoszak alatt tortent.Minden heten beinditottam a garazsba,had mennyen picit.azt tapasztaltam,hogy kb. 3-4 szeri inditaskor kivillant az olajnyomas.1dl -el kellett felpotolnom.oszt ugy oldottam meg,h hatso kereket alatamasztottam es igy tudtam jaratni terheles(sebessegben)alatt.tehat ez is kiutve.masik dolog az en hibam volt,h a lancrol kertem karbantartasi infot 1 motoros uzlettol es ajanlottak,h tisztitsam meg a lancot(ajanlott is tisztitospry-t,megvettem)1 het alatt ugy megnyult a lanc,h a kis gumik kipotyogtak,a lanc meg kitort 1 kis darabot a blokkbol.Hat a srecra majdnem raforditottam az asztal. 170euromba kerult,eredeti japan lanc,kerekekkel.A blokkot szer.megoldottam.KOSZONOM! tibor
- semmi
szerelo vagyok,tehat magam szervizaltam