A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Suzuki

GS500E 

Az ítélet értékelése
4,0(2 db)

Tanulópénz (naiv kollégák figyelem!)

Szöveges ítélet

Első nagymotornak én is a Suzuki GS500 mellett döntöttem, legfőképp olcsó fenntarthatósága és kezessége miatt. A motorral elégedett vagyok, nem csalódtam a japán technikában, viszont kissé átvertnek érzem magam a vétellel. A suzuki motorradtol vettem a motort, miután elhoztam hamar akadt egy problémám, csak az egyik henger működött (bal oldali). Vissza vittem, hogy itt valami nem kóser, azért nem egy próblémás motorral van szó, eléggé meglepett, hogy mindjárt baj van vele. Ki cserélték a karbi tűszelepet, természetesen nem ez okozta a problémát. (Vételkor a kürt nem működött, gondoltam egye fene, van ilyen, mondták azt megjavítják, így is lett.) Aztán besokalltam, és sikerült egy igazi szakmáját jól művelő, becsületes szakit találnom, aki rájött, hogy a benzincsap membrán lyukas, és a vákuumcsövön a jobb oldali hengerbe befolyik az üzemanyag és mivel előbb utóbb beköpi a gyertyát, nem fog működni ez a henger. Állított szelephézagot is, érezhetően javult is tőle a motor. Innentől szerencsére jól megy, egy lánccsere volt lánckerekekkel, meg egy hátsó fékbetét, ezen kívül olaj, benzin és megy.

A történetbe csak az az egy zavar, hogy a 'szakszervíz' úgy volt képes eladni a motort nem kevés pénzért, hogy cseszett átnézni azt tisztességesen, én meg voltam olyan naiv, hogy elhittem, hogy hozzáértő emberek, ha itt veszek motort, akkor biztos műszakilag korrekt lesz. Na ez nem volt így.

Ha valaki motorvásárláson gondolkodik, én azt javaslom neki, hogy először keressen egy jó szerelőt, aztán beszélje meg vele, hogy a kiszemelt motort nézzék meg együtt és csak így vegye meg. Ha erre nincs mód, akkor is magánszemélytől javaslom a vásárlást. Neki az a motor nem egy a sokból, hanem neki az egy érték, az neki örömet okozott X időn keresztül stb. Én biztos így leszek a következő motorral.

Mindegy, lényeg, hogy a Suzukival, mint motor elégedett vagyok, de azzal, amit a szerviz leművelt arra azt mondom, hogy japán ember harakirit követne el a helyükben.

Hibalista

- Üzemanyag csap - 26000 Ft

Ide hordtam szervizbe

Motorrad Szervíz (Nagykőrösi út)

Értékelése: 1

Másik szerelő értékelése

Ismerős Szaki

Értékelése: 10

Képek a motoromról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Kényelem (7) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 29500
Megbízhatóság (10) Vezetett km 7000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 4 l
Előző motorja? Következő motorja? R6
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Suzuki

További ítéletek (777 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.