Imádom de néha felgyújtanám
2013 nyarán rájöttem hogy nekem motor kell. Mindenképp 125 és 4ütem jöhetett szóba mert már elegem lett a 2 ütemű kertidíszekből. Megnéztem rengeteg féle falyta motort, az egyiknek én mondtam meg hogy csapágyas a másik 10l benzint nem ért ,hogy felgyújtsam. Mire feladtam volna megjelent ez a kis suzuki. Svájcból jött nagyon szép állapotban volt ahhoz kepest hogy több mint 30 éves. Mindene megvan, gyári suzuki kulcs is beleértve. Hazafelé lábon hazajött de fulldokolt. Rögtön karbi tisztítás egy-két dolog csere és ment is, de sajnos szezon végére letérdelt a fesz. Szab és tekercs csere is kellett. Most már alakul márcsak az alapjáratot kell normálisan be lőnöm és akkor tényleg összeáll. Kezdő motornak tökéletes van benne fokozatkijelző is gyárilag ami működik is és hozza kell tennem 82-es a vas. Szeretem imádom ha megy de ha szarakodik legszívesebben felgyújtanám a p*csába!
- Amikor megvettem nem volt benne légszűrő mert megette a motor 4-5e Ft Angliából mert itthon azt se tudják, hogy létezik ez a típus, 1 aksi 10e a rossz fesz. szabályzó miatt kifingott, gyertya csere NGK 1400ft,elektromos problémák miatt szerelőhöz elvittem 37ezer Ft
Krisztián: Solymár Mátyás Király u. 67
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1982 |
Előző motorja? | Xc125 beluga 4T | Következő motorja? | Még nem tudom de ez megmarad, városba nincsen párja |
Verdikt | (8.2/10) |