Autók » Zastava » 101 (1972-1993)

101 GTL 55

Zastava: mert jobb, mint gyalog..

Nagypapámé az autó, jelenleg is használom.
Nagyon jó kis autó. Kezdőknek, mint én (1 éve van jogosítványom) bőven megfelel.
Nagyon szeretem, sok mindent csináltam rajta(optikai "tuning"): a légbeömlőket, az egész hűtőrácsot, a felniket, a külső tükröket lefújtam ezüstre, lepolíroztuk,amivel a fakó színét eltüntetvén csillogóvá varázsoltuk.
A hibákat, amiket írtam igen súlyos hibák, de 22 éves az autó és a nagypapám nem nagyon használta, amikor elhoztam tőle 2esben majdnem lefulladt, most meg 4ben úgy húz mint a szél, még dombon felfele 3 utassal.
Az optikai tunning mellett beszereltünk rádiót illetve hangfalakat(10).
Nagyon szeretem ezt az autót, olyan kis formás, megbízható, egyszer sem hagyott ott az úton, mindig hazavitt.(Na jó, egyszer otthagyott, de akkor is kb 150 métert kellett vontatni)
Zastava: mert jobb, mint gyalog..

- - hátsó főfékmunkahenger
- - ablakmosó szivattyú
- - motor( 1 dugattyú csere, dugattyú gyűrűzés)
- - önindító
- - termosztát
- - bal első fékmunkahenger
- - 3 defekt, ami a rossz állapotú felniknek köszönhetek(csak belsővel lehet felrakni, a belső meg egy idő után kilyukad)

Vincze Lajos

Fenntartási költség (6) Évjárat 1986
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.7/10)

Zastava 101 1972