Autók » Zastava » 101 (1972-1993)

101 55GTL 1.1

Csetnikrakéta

Már látom is ?t,szerény kis libazöld konzerv.Egészen jó benne ülni,legalábbis a katonai Deutz után biztosan.Üléspozíciót nehéz meglelni, az ajtót amúgy zasztisan kell bevágni de úgy gyúlik mint a Cicciolina a parlamenten kívül.A motorja finoman járatva,igaz gyengécske.A városban azért mindig van elég ereje elhúzni.Oldaltartása az nincs,70_ben amikor tervezték nem volt még olyan fontos.Rendszeresen olajat cserélni és sz?r?ket,a fékekre odafigyelni és elég jó masina lesz bel?le.A legrosszabb pontja az a kipufogórendszer, a hátsó dob kétévente szétrohad,a kasztni 16 évesen lett bádogolva és festve,de bírt volna még pár évet.A garázst meghálálja,csak ne úgy gyertek ki mint én,ugyanis letörtem majdnem az ajtót.Ott nyomorodott meg és most kissé beázik.Sokat kibiró típus,csak ne rohadna annyira!A váltója se a legjobb,finoman kell kezelni,rükvercet nehéz eltalálni.Elég jól pakolható a csomagtér hiszen a pótkerék elöl van.Télen jól viselkedik a csúszós úton is olyan félgázon.Jó gép volt,kár hogy nincs több bel?le.

- anlasszer beszorulgat,bizt.öv kiesett a rögzítésb?l,rohadó kipufik,ezenkívül a kötelez? fogyó dolgok. Ja, 1X átugrott a vezérszíj.

ismer?s ürge

Fenntartási költség (9) Évjárat 1985