Autók » Wartburg » 353 (1966-1988)

353 353w

Wartburg-Szeretem!

Nyár elején vettem 1. komoly autom, 85.000 HUF volt, igaz sok alkatrésszel ,es egy komplett uj kipufogo rendszerrel amihez van katalizator is!FRiss vizsga, zkartya volt rajta, eddig minden nap mentem vele, de szinte csak városban, szeretem mert nagy, kényelmes, az elozo tulaj gondoskodasanak hala(meg az alvazvedonek) sehol sem rohad!!
A motor csodás, de nem bánnám, ha 60 le lenne, Zsiguli trafo van benne, ,igy azert jobb.
A futot is birja, jo kis gep. Eddig semmi gond nem volt vele, azt mondjak majd lesz, de nem banom, mert fillerekbol masodpercek alatt lehet javitani. Wartburg-szeretem!

- 2 hónapja van nálam eleddig semmi, nem is ugy nez ki h vmi fog!

csinálnám magam, ha kéne, de ezt nem kell(idáig:)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1988
Előző autója? Zastava 55 gtl, de papir nem volt hozza:) Következő autója? Lada-majd ha ez vegleg tönkremegy
Verdikt (8.7/10)

Wartburg 353 1966