Landrover freelander? Az meg mi? :)
A családban 4-5 wartburg is megfordult, sedan is kombi is "kabrio" is :). A célja mindnek egy volt: kellemes kikapcsolódás és szórakozás az erdei utakon. Alapvet? ürités után, mint pótkerék szerszámok felesleges kárpitok máris készenáll a tökéletes szabadid?autó. Kis finomítással tökéletes panorámát érhetünk el, lévén alvázas jószág cseppet sem hatja meg ha a tetejét oszlopostul egy az egyben eltávolítjuk. A biztonság ezzel 0-ra csökkent de nem rallyzásra kitalált járm?. Ellenben a terepjáró képessége és a futóm?vének terhelhet?sége nem hasonlítható egyetlen személyautóhoz sem. A konstrukciós hibák kiküszöbölése után (üzemanyagcs? és kipufogócs? felakadásvédelme az alváz f?lé helyezésével) elny?hetetlen terepjárót kapunk, amíg nem akad fel nem akad el. És ha fel is akadt? Semmi probléma, azért hoztuk magunkkal akár még 8 barátunkat hogy ezesetben kiugorjanak a járm?b?l és leemeljék az akadályról. Parton felfele elvesztett tapadást is könnyedén nyerhetünk ha 1-2 haver felpattan a motorháztet?re. Szervizelése gyors és problémamentes. Egy váltócseréhez elegend? középtályon felhajítani az autót egy öntöttvas kádra és máris mehet a banzáj. Építkezéseknél elengedhetetlen a teherbírása és igénytelensége.
- féltengely, gyujtás, hengerfej
otthoni schnellservice