Kényelmes családi autó az egykori NDK-ból
A kényelme sok mai autóét megszégyenít, mind az ülések, mind pedig a rugózás tekintetében. 1000 ccm kategóriában kit?n? gyorsulás, dinamikus motor.Hatalmas, tágas utas és csomagtér.Tetszik az els?kerékhajtás, a független kerékfelfüggesztés, elöl a duplex tárcsafékek, könny? kormányzás, és a kormányváltó. A karosszéria külseje tele van krómozott dolgokkal (lökhárítók,dísztárcsák,h?t?rács),nem egy halom m?anyag drága pénzért, mint sok mai márkán. Összességében megbízható, olcsón fenntartható, hálás családi autó. Sajnos a gyári alkatrészellátás kriminális, sok utánajárást igényel, és a hamarosan kötelez? katalizátor az autó végs? tönkremeneteléhez vezethet, ezért inkább hobbiautónak ajánlott. Egy eredeti, szépen meg?rzött 353-as mutatós, szép hobbiautó lehet. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a ´80-as évek hangulatát idéz?, NDK-s családi autót. Végül egy pár hibalehet?ség:szabadonfutó kopása, vízpumpa meghibásodás, differenciálm? zajossága, els? sárvéd?ívek rozsdásodása. A képen látszik, hogy az autó ma is újszerű állapotban van.
- A gyújtás beállítása igényel némi odafigyelést, más probléma nem volt vele.
Mivel nagyon szeretem ezt az autót, és jól értek hozzá, nem hordom szerel?höz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1979 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 2000 |