Autók » Wartburg » 353 (1966-1988)

353 kombi

Életveszélyes kalandok egy igénytelen batárral.

40000ft-al mentem ki a piacra, hogy vegyek valamit amivel járkálhatok melóba, bulizni stb... 45-r?l sikerült le alkudnom a vidéki versenyz? tulajnál... Aztán egyb?l szét is esett a váltója még haza felé. Sok apró gond volt vele de egyik sem került többe pár száz forintnál.... A két legduvább eset:
1: Hazafelé az edz?táborból a bükkb?l. 5f? utas, 3db box zsák (50kg /db) 5 ember 1 hónapos ruhája és egyébb cucca. Hasmagasság-hátul kb 3cm:)
2:Buli vidéken bp-t?l 200km-re egy erdei házikóban. utasok 6(!) fó + 1 kutya!!! 6 rekesz sör és 3 kanna bor. Csomagok, hi-fi torony... Haza felé egy kissé meg is törtem mert nagyon meghajlítottam magam a bulin:)

- Az egyik henger 100kilóméterenként meg ette a gyertyát. A váltó állandóan szét esett. A legéscsillapító torony úgy ki rohadt, hogy a motorháztet?t is kinyomta egy döccen?nél:)
- Ekkor 2 hónapig úgy jártam vele, hogy egy nagy szivacsot kötöztem rá, nehogy má´ kilykassza:) Aztán Bélám meg heggesztette és újra tökéletesen csillapított.
- Ja és ki kellett mosni és szell?ztetni(egy hétig) mert kutyát tartottak benne(vagy disznót? :))

A béla

SK