Autók » Wartburg » 353 (1966-1988)

353 353 W

A szerkezet!

Nem értem a mai embereket mindenki szidja lehordja mindennek pedig egy nagyon jó és megbízható autó. Természetesen ezt még a gondolkodni és elvonatkoztatni tudó embernek készítették, akinek gondot okoz egy villanykörte kicserélése az ne vegyen ilyet. Mindenhol elmegy 1000- es motorhoz képest jól gyorsul. Nézd meg a mai 1000es motorral készült autókat súlyuk kb 700-800 kiló jó indulattal ez közel 1000 kiló és akármilyen légzsák van a mostaniakkban ebben még benne van az anyag. egy nagy hibálya volt a fogyasztás az nem jó. Kényelme érdekes mert a rugós ülések naon jók csak ha bemész vele egy gödörbe még 100 méter múlva is érzed de naon kényelmes belső mérete vetekszik a mai oktaviákkal vagy astrákkal, és a hatalmas csomagtartó minden elfér benne.
Összegzés: Akinek vannak ambíciói és tud gondolokoni az nyugottan vegy meg nem foglya megbanni de aki fél egy kis szereléstől az tartsa távol magát tőlle NAGYON JÓ AUTÓ!!!!!!!!!

- Vízpumpa, Ac pumpa,

Én szereltem