2010-ben is Warbi
Az autót 2010 Nov. 24-én vettem faluról, kemény 50ezer jó magyar Forintért, egy idős bácsitól, aki meg is siratta mikor elhoztam. Ma Dec 15.-e van, eddig semmi hiba nincs a kocsin. Csendes!!!!! feltűnően csendes az előző évjáratokhoz képet, a kaszni hibátlan. Simán felveszi Budapest forgalmát, sőt, 1,6 os motorig meglepetést is okoz, főleg az új dízel modellekkel szemben. Ráadásul ebben meleg van.... Én szeretem. Mintha új lenne. Előtte Octaviám volt, nagyon jó autó, újonnan vettem át, de a Warbi kényelmesebb, nekem. Ráadásul annál 70000-et fizettem a 30 ezres szervizért. Az egész kocsi 50000 volt, katalizátorostól, megtankolva:).
2011.01.14.61000km. Ma fel kellett nyitnom az elejét. Elfogyott az ablakmosó folyadék. Ezt nem számolom fel súlyos hibának:). Az előző írásom óta cseréltem gyertyát és ékszíjat. Még az eredeti gyertyák voltak benne. Ez a harmadik warbim, de fogalmam sincs hogy lehet azt elérni, hogy beköpje a gyertyát, vagy felforrjon a víz. Pedig nincs tojás a lábam alatt. Az a sejtésem, hogy aki nem tartotta karban az autóját, annak sikerült megforralni, vagy beköpetni.
- Vizpumpa, tömítések, apróságok, Gyári rádió egy kalap sz.r
Én magam.