Autók » Wartburg » 1.3 (1988-1991)

1.3 1.3

Warti forever

Ezt az autót nem lehet nem szeretni. néha igényel egy kis szeretet és azután ugyanúgy dorombol tovább.

rossz tulajdonságai: (van b?ven) hideg téli reggeleken ember legyen a talpán aki rendre tudja utasítani az autót. a fék rajta közröhely rohadt gyorsan elmelegszik. kényelmetlen ülés kormány pedálok. belül úgy csörög-csattog hogy majd szét esik. az autómata szívató egy rakás szar. futóm? szintúgy, rámegyek egy huszasra megmondom melyik oldalán mentem át.

jó tulajdonságai: egyszer?en a Warti feeling. 59LE. a keleti blokk minden kényelmet mell?z? csodája egyszer?en imádnivaló

- kipufogó 1-2 év alatt elrohad. orrán-száján jön a motorolaj. vízpumpából túl vagyunk a harmadikon. féklámpagomba hajlamos az elhalálozásra. kasztni nem veti meg a rozsdát. +még el?fordultak kisebb filléres problémák de azok mindennapi gondok csak

fékjavítás után sajnos elfelejtette meghúzni a rögzít?anyát úgyhogy majdnem elszálltam. ennyit az autóreszel?r?l

Fenntartási költség (9) Évjárat 1990
Megbízhatóság (6) Vezetett km 2000
Előző autója? Következő autója? ugyanez vagy citroen
Verdikt (7.1/10)

Wartburg 1.3 1988