Van baja, de egy bicikli áráért...
A waresznak még lelke van nem úgy mint az új csodáknak(amik persze soha nem érik meg a 17 évet) ezért van jó és rossz napja de soha nem hagy cserben. Ha van nafta akár víz vagy pár henger nélkül is hazavonszolja a gazdáját.Van pár dolog amivel együtt kell élni p.l.:váltó-konstrukciós hiba az egész,műanyag hűtő-kidobni fémetszerezni helyette,ha van benne motorelektronika a hangolása igen elcseszett ha nincs akkor v.mi a gyujtásnál,szélzaj-60 felett,szépen rohad. A hibái viszont eltörpülnek a jó oldala mellett: egy jobb bicikli áráért megkapod(nem ver az eső meg ilyenek) forintos vagy ingyenes alkatrészek (öregektöl vagy vastelepekről),nullszaldós teljesítményadó,a beltere tágas meg hajózni is lehet vele,600l-es csomagtartó(4 birka simán befért),másoké sokat de az enyém cakumpak 7 l-t eszik(nem vicc) mindennap járok vele melóba miatta még sosem késtem,alvázas mindent kibír (erdészként is használtam és hihetetlen, ha lenne benne összkerék verné a mai gagyiterepjárókat)ha majd a kaszni lerohad akkor is menni fog,könnyű a városi közlekedés mert mindenki fél hogy te nem félted. Szóval egy dög de én szeretem, és ajánlom minden csorinak akinek csak bicajra futtja de kocsi kell.
- gyújtáselosztó elreped aztán bepárál,a gyári hűtőcsonk a merev vizcsövek miatt körbereped(van után.gyt az fém csak k..va drága) benzinpumpa, benzinszűrő, kipúfogódobok, lengéscsilapítók hátul
magam szerelem
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1990 |