Teszi a dolgát.. ha akarja..
Első autónak vettem, friss jogsival. 2. nap már vacakolt a karbi,be lett állítva. még az első héten szétcsúszott a kipufogó, szét volt rozsdálva.. y csőtől kuka az egész. párezer után megint a karbi, megint be lett állítva. aztán kiderült hogy nem jó a fényszóró.. de volt 1 bontott fényváltó kapcsoló a családba, ki lett cserélve. aztán még ilyenek hogy gázbowden , izzók stb..
Ezeket házilag is lehetett orvosolni. hogy a jókról is beszéljek.. kényelmes, tágas, télen sokat használom, és jól fűt. Jó a kormányzása, nagy a csomagtere,a teherbírása is jó.. bármit elvisz.. a városban is jól lehet közlekedni vele.. hosszabb úton nagyobb sebességnél már kockázatos kanyarogni vele..
Egyébként a családba ez a 4. wartburg 1 353 as kombi,1 négyütemű kombi 2 és két négyütemű limusin. Nem rossz autók,aki karban tartja, annak megszolgál, egy régi autónál már nem csoda ha ennyi alkatrészt cserélni kell.. Nekem meg is marad még 1 darabig második autónak, ki lesz lakatolva az 1-2 rozsda és még szolgálni fog..
- gázbowden,izzók,légszűrő,fényváltókapcsoló,akumlátor,biztosítékok,benzinszűrő,benzincsövek,kipufogórendszer..
Szomszéd, pont autószerelő.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1989 |