Autók » Wartburg » 1.3 (1988-1991)

1.3 1,3

Szerettük, kiszolgált, megérte !!! R.I.P

Ez afféle memoár, mert előző hónapban lejárt a műszaki és a zöldkártya, és nem újítjuk már meg :( , megdupláznánk a kocsi árát, ha ráköltenénk, meg nincs is miből jelenleg ... Most majd venni kell valami olcsó, szűk sz@r suzukit, mer másra nem lesz pénz.

Pedig nagyon szerettük, amíg ment. Nagyon tágas, nagyon kényelmes, lábtér fejtér tekintetében nagyon ott van. Három tagú a családunk, amire nekünk kellett arra tökéletes volt: bemenni vele a piacra, tescoba, szomszéd faluba nagyfaterom sírjához, megyeszékhelyre (30km) ügyeket intézni, ide-oda megyén belül, tiszapart stb. Anyum meg is siratta, belül mi is egy kicsit az öcsémmel. Jól kiszolgált, bár hagyott párszor az út szélén, meg romlott is el nem kevésszer, de pár rongyért megszerelte az autószerelő bármi baja volt, kivétel amiket sehogy semelyik nem tudott :)!

Konklúzió: SZERETTÜK (nagyon), ha nem kerülne olyan sokba fel is készíttetnénk a műszakira, és még járnánk vele 2 évig, de ki lesz vonva a forgalomból!

R.I.P jó öreg kis 21 éves Warnyúnk!

- Egyszóval: gyakorlatilag minden :) - - - kilóméteróra - - benzinszintmerő már vásárlás óta csak körülbelül mutat - - vízhőfok ugyanez - - indexkar melegben akad és visszapattinthatatlan - - ablaktörlő eszi a lapátokat - - elrohadt a bal visszapillantó tartója - - váltóból állandóan dől az olaj, szerelő sem tudta megcsinálni - - kipufogó teljesen elhasználódott, komnplett csere volt - - benzintank belső faláról málik valami, ki kéne cserélni, a benzinszűrőt havonta cserélni kell annyi sz@rt szed össze - - maga az utastér beázik - - a leghűtő csak manuálisan bekapcsolható, kis kapcsolót kellett beiktatni - - nyiszeg-ropog-kopog minden amit el lehet képzelni - - a hűtővíz annyira fogy hogy hetente után kell tölteni - - benzinpumpa 3x csere - - akksi vagy 8ezerszer lett cserélve, nem is számoltuk már az 5diktől :) - - izzókat is eszi - - féklámpát nem lehet működésre bírni, egyik szerelő sem tudta megcsinálni - - cserélt bovdeneknek egy külön dobozt tartok fenn :) - - minimálisan de korrodálódik a küszöb, de csak akkor látszik ha alánézek, nem is értem, 21 éves és ebből a szempontból viszont király -

helyi szerelők, a nagyobb bajokat tudták orvosolni relatíve azért 7 mert a kisebbeket nem

Fenntartási költség (5) Évjárat 1989
Előző autója? Trabi 601 Következő autója? Suzuki vagy valami olcsó japán