Autók » Wartburg » 1.3 (1988-1991)

1.3 sedan

Szelid vad macska

szivarog be a viz az ajtoknal
soha nem melegedik fel a motor
neha jo meghajtani amicsak kifer hatul
tisztil a dobrenszer
kenyelmes

- Imadom ugyes gep .1 eve van nalunk ez a harmadik warbink . terepen legyuri akarmelyik kisautot ezt tapasztalatbol mondom . egy alkalommal terepezni vittem a wrcsit kurva jol fungalt 80 nal repesztettem es csodalkoztam mire kepes. az uton jofekvese van . nagyon stabil jargany ,nekem mas verda nem is johet szamitasba .sokan jartatjak a szajukat hogy szar jargany de ha tapasztalnak amit en alpirulnanak szegyenukben . edigi vegsebesseg 160 vollt es nagyon szepen ment . nem a legcsendeseb gep de szeduletes . egy alkalomal volt lehetosegem tapasztalni mire kepes . egy kicsi utszabol tertunk ki a foutra 1 fokozatba megpadloztam 45 km ig kihuzattam akor jott meg a musztang hangja 2 osbe valtva a kipufogo vegen szalonat lehetett volna sutni mintha nitrot tomtek volna motorba . szukseg eseten ha odaporkolnek a torpek sprintelnek . csiki vagyok it a telek nagyon kemenyek de varbika megsem lotte felkulcsra gyult es mar tombolt mint egy bika mar kapott is egy hoza ilo nevet .. piooner.. azaz utoro . atelen lenyugozot hohanyonak kituno . hibai karburator automata sok . it ot kicsi rozsda .a sebvaltoja szuperul fungal neha bofog ha tokig huzatom a torpeket . nagyon megszerettem a tocsikam remorkaval is megy mint a raketa csak ijenkor szereti a lecsot lenyelni de ez minen jarganyal igy van soha nem hagyott meg az uton amotra 1500000 km be van de dendesen szepen dormognek a torpek katyukat imadja nem ismer lehetetlent ./ kar hogy lealt a gyartasat . masziv dog es a mostani warbiba akarom megkerni a parom kezet , en auto szerelo vagyok es olyan nap nics hogy ne ujek bele nosztalgiat kelt bennem a kedvencem lett a motrat fel akarom furatni 1,8 asra es egy polo valtoval el latni ami dulakuplungal szoval hoza matatok.nem adom el soha az eletbe az eletem resze gyujtemenyt akarok . a szivem megszakadna ha nem lehetne az enyem egy talalkozon az elso hejet megkapta kimelt belso a diokon es a csapagyakon meg a fekeken kivul minden gyari rajta .en csak ajallani tudom . a legjobb benne hogy nincs semmi rasegito kutyu benne . ezert jol erzem ez autot sokan mondjak hogy szarok a fekek ez nem igazolt dolog nallam sot nagyon jok csak az em ber nem pukiszkan kel felnojon es nem varosi analfabeta kall vezese . ezek a verdak kovetelik az onbizalmat es a szeretetet igenytelen betreng es megbizhato . ez az egy auto a tobbi csak utanzat a szemembe .szervizbe nem viszem szeretem en butykolni a bikat mert tudom hogy en stiroltem meg apum se nyul hoza ere alergias vagyok es begurulok . egyszoval szuper gep irhattok az email cimemre amcsi18@freemail.hu sok jot meg megoldast tudok a warcsik hibajira

soha nem vittem szervizbe mitobb nem is nagon kellett

nem soha

Fenntartási költség (2) Évjárat 1989