Pénznyelő, hálátlan dög!
2004-ben vettem 13 évesen 180000km-rel 90e forintért. 2 évig használtam, 240000km-rel adtam el 150e Ft.-ért.
Már amikor megvettem sem volt gyönyörű állapotban, a doblemezek szörnyen korrodáltak voltak, Benzin gázos volt a drága. Esküszöm gázzal nagyon jól ment, jobban mint benzinnel. Egyszer nagyon ott hagyott, M3-ason igyekeztem, mire kigyulladt az összes lámpa a müszerfalon, alig tudtam elgurúlni az első pihenőig, bő fehér füstöt eregetett a motorháztető alol.-hengerfej-. Debrecen környékén kezembe maradt a váltó. Két hét múlva szentendrei úton megint.
A fényergek 2x oldalanként megadták magukat 15e Ft./db
kuplung szerkezetét 3x cséltettem, csak az hogy felemelték a motort 15e Ft./alk. volt. Máskülönben nem lehetett hozzáférni.
Mindent megcsináltattam rajta, írd és mond 2év alatt 500e Ft-ot költöttem rá, és még mindíg nem volt jó. Amikor eladtam, előtte lett kicserélve a kuplungszerkezet, úgy mozgott mint kés a vajban. kb két héttel utána hívott az új tulaj, hogy tünkrement a kuplung. Utáltam, egy nagyon szar kocsi volt, soha többet ilyen szart!!!!!
- Féknyergek, váltó, fényezés, kuszöb, lyukak az alján, első dobelemzek korrodáltak.
Tímár autószervíz
Korrekt ár, korrekt szerelők.
Kollégám
Drága volt, mindig túlléptük az előre meghatározott keretet.
Gödöllő vmi gyárterület, hengerfejjel vitte oda az autómentő, azt mondták, egy két nap alatt lesz kész az autó. Abból lett négy nap.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Skoda Felicia |