Autók » Wartburg » 1.3 (1988-1991)

1.3 1,3

Öszvér: így is, úgy is

Három éve hozza-viszi a kisvállalkozást emberben,anyagban bőven megrakodva.Mint ilyen nem sok ügyet vetünk rá mégis derekasan dolgozik.Első pillantásra csak a bekerülési költség volt elragadó ám hamar ráébredtünk hogy egy tisztességes vésőgép áráért egy kiváló vésőgép-hordozóhoz jutottunk,ami alkalmas a feladatra,ráadásul varázslatos piros színben pompázik.Igaz a pompára rásegítettünk néhány gyanús eredetű kötött pulcsival és némi kék csíkos bútorápolóval,de bátran állíthatom hogy szép.
Vagy csúnya.A Wartburg esetében ennek eldöntése csupán pillanatnyi elmeállapot kérdése bár akad aki határozottan tanácstalan marad egész életében.
A lényeg persze nem ez.Hogy mi, azt én sem tudom,de ettől még naponta nyúzzuk apró bosszúságok és olcsó fenntarthatóság mellett.
Azt hiszem az átlagos felhasználó kevés odafigyeléssel hosszú élettartamú járműre számíthat,és kisipari körülmények között is boldogan szalad.

- Üzemanyag szivattyú,első kerékcsapágy,kipufogó,hengerfej tömítés,kormány gömcsukló,világítás kapcsoló,gyújtás elosztó.Itt-ott rozsda.

Krisztián

Fenntartási költség (10) Évjárat 1990
Előző autója? Következő autója? Még ilyet!Talán kombi....
Verdikt (7.5/10)

Wartburg 1.3 1988