Első autóm, amire mindig emlékezni fogok
Ezt az autot a jogsim megszerzese utan vettem, ugy gondoltam gyakorlatszerzesre jo lesz. Megvolt kimelve az elsö idökben meg jol ment, de aztan egyre csak "gyengült", de ez betudhato annak hogy aprilistol - november elejeig minden heten 1-2x jo 6mazsakkal futotkos jo par kilometert, jo 110-es tempoval, mivel horgaszunk tagutakon is rengeteget hajtjuk es ott sincs kimelve, de hat munkasautonak vettük ez a dolga. Problema az sok volt vele, amit raköltöttünk nyugodtan vehettünk volna meg kettöt. A legjobban az zavar hogy visszavaltasnal kettesbe retteneteset kerren kis sebessegnel. A legnagyobb es legbosszantobb hibajahibaja az volt, hogy menetközben 90 vagy akar 110-nel a motor lebökött, a töltes kijelzö vilagitott es onnet gyi sehova, több szerelö sem tudta megcsinalni mind tökök voltak hozza. Palyafutasa soran sokszor legszivesebben az arokba buritottam volna, de mindig megsajnaltam es nalunk van, de mar tenyleg nem sokaig, max az ev vegeig, mert az auto jo ha er100-150 ezret, a müszaki meg belekerül 60-ba
de sokat köszönhetünk neki, nagyon a szivemhez nött
- önindito
- feltengelyek, gömbfejek