Bözsi a kitartó utitárs
A családban új autóként kezdte a pályáját. Apósom féltve őrzött kocsija volt jó ideig. Én 2000-ben vettem a kezembe, 110000 km-rel a háta mögött, innentől van napi használatban. 20 év alatt sok minden történik az alkatrészekkel, így mindenki e szerint ítélje a leírottakat.
Nem egy luxusautó,nem erőgép, de rendesen teszi a dolgát, karbantartást fokozottan kívánja, de 20 éves. ez nem felróható neki. Ha nem szeret az ember szerelni, ne vegyen ilyet, mert a szerelők drágán javítják, és egyre kevesebben akadnak, akik tényleg értenek is hozzá. Sajnos gyorsan bele lehet futni egy-két szakbarbárba, aki több kárt okoz, mint hasznot. Szerelhető, és gyorsan ki is ismerhetők a hibái, lelke van, ha törődsz vele, meghálálja. És meg is mutatja mije fáj! Úton soha sem hagyott, mindig hazahozta a családot, és a ház előtt adta meg magát, ha baja volt.
Verdikt: Jó autó, kitartó és hűséges társ, de csak szerelni szerető ember kezébe való.
- Eléggé sok minden, de egy 22 éves autó... - - önindító 2x (másodszor házilag javítva, meg lehet tenni:-)))) - - gumi alkatrészek közül szinte minden csere - - világítás kapcsoló kb. 100000 km után - - fék alkatrészei minden műszakira, néha közben is - - izzókat eszi - magas a generátorom töltőárama, de így is tökéletesen működik - - féltengelyek - - váltó - folyik belőle gyengén az olaj - - karburátor folyamatosan dugul (ez is házi javítás, egyéb esetben 4 havonta egy kész vagyon!) - - karosszéria itt-ott korrodál, javítani kell, és kezelni folyamatosan - - kombi műszer találomra működik, az új is!!!! - - egyenlőre ennyi, ha valami az eszembe jut, akkor bővítek
Nem kell, ha van egy kis érzék!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | Samara | Következő autója? | Duster |