Ady szerelme-ambivalens érzelmek
tudod, amikor 17 évesen 6os bömbir?l, hummerr?l meg effélékr?l almodsz és kapsz egy 14 éves wareszt....fura érzés, föleg egy akkora sznobnak mint nekem.dehát, (sokkal) jobb mint a bkv. eltekintve attol hogy -ha kevés is- de a problémák mindig egmást követték. egyik héten akku, másik héten meg váltó. meleg van benne, kényelmes, gyorsabb, és vettem bele egy cd-s rádiot és az a zene szol amit én szeretek. és még bövitettem is szisztemet még egy hangfallal, igy sztereoban kaptam a muzikát. nem csajozos verda, de nem is azért használtam. isten áldja nagypapámat, aki megmentett a hideg téli reggeli zötykölödésektöl a buszokon!
egyszer bántottam, bevallom, megrugtam picit, mikor sokadszorra merült le az akku, de bocsánatot kértem és megberregtük a problémát.
a legjobban a waresz fíling fogott meg, amihez nagyban hozzájárult az a fantasztikus, nagybetüs Napfénytet?.
mindenki oltott szinte, hogy én hogy járhatok ilyen autoval.nem szoltam semmit csak integettem mikor a buszra várt(és én arra mentem amerre ök laktak...hehehehehe):)
viszont voltak bajok is dögivel...belülröl párásodott és az biza´ télen befagyott.a váltó rettenet, vissza 2 padló?azt hagyjad azt!még az egyes is necces volt néha.sebbességrekordomat nem mondom el, mert apu is el fogja olvasni, de...na mind1.:))pedig büszke vagyok rá.
én az autot igazán azoknak ajánlom akiknek van affinitása a bütykölésre meg ilyesmikre, nekem nincs.akkor inkább énekelek.
- ajtók
- kuplung
- szimmering gyürü vagy mi
- válto berohadt
- tet?ablak-nyitó müanyag kis fos
- hütöfolyadékot ellopja vmi kis gonosz manó
- ablaktörlö
- visszajelzö lámpák(olajnyomás, kézifék, stb)
- ködlámpa
- fényszoro, ami megjavult magátol
- csomagtérvilágitás ami leszivta az akkut, két hétig hordtam szervizbe mire megtalálták--->a bénák
- rádio+antenna, a korral jár
- beázik a rohadék
- ventillátor(ok)
magyar autóklub vagy haverok de senki sem vette komolyan
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1991 |
Teljesítmény | (3) | Km vásárláskor | 52000 |