A sokoldalú
Varnyút 26 000 km-el vette a család. Trabant után igazi luxusautónak indult. A motor szépen szólt,csendes volt (ezt a tulajdonságát mai napig meg?rizte, a sportdobbal együtt élvezet hallgatni),hatalmas beltér, hatalmas csomagtartó, mindenütt textilborítás!( A váltó sjnos induláskor is rossz volt! ) Szóval nagyon örültünk neki. Aztán az autó átváltozott családi kedvencb?l igáslóvá. Ebben a szerepkörben is kitün?en vizsgázott. A fent említett f?bb alkatrészek az elég komoly igénybevétel miatt szorultak cserére. Volt kb egy éves id?szaka (13 éves korában ) amikor minden elromlott rajta. Az új autó vásárlásakor 100 e ft-ot akartak érte adni. Gondoltam annyit nekem is megér, így megtartottam. Sokáíg h? társam volt, úgy éreztem öregkorára ? is megérdemli a tör?dést. Kilakatoltattam, lefestettem, kárpitokat kicseréltem, a m?szerfalat kicsit átalakítottam, kapott új kipufogórendszert, a motorteret darabokra szedtük, ami olyan volt cseréltük, kapott cd-s rádiót+6 hangszórót, meg egy enyhe ablaksötétítést. Varnyú sokak szerint így sem lett szép, de én gyakran körbejárom, nézegetem, hallgatom. Minden kis hibájával együtt szeretem ezt az autót, s ha tör?dik vele az ember, akkor ezt meghálálja.
- váltó (bontóbol 35 000,)
- féltengelyek
- AC pumpa