A félelem felpörget benne
Ebbe a verdába azt szeretem hogy egy igazi békebeli gyárilag elcseszett olcsó igénytelen jószág. Egyszer?en nem lehet nem szeretni azt amikor átmegyek egy 20 forintoson és megmondom melyik oldalán mentem át.
Rossz tulajdonságai: (vannak b?ven) hideg téli reggeleken csoda ha m?ködik, de ha bemelegszik úgy megy mint egy mint egy istenn?. A váltója csak er?s kéz által müködtethet? a kuplung hidegen máshol van mint melegben. A fék az egyszer?en szégen. Belül minden csörög csattog
Jó tulajdonságai: lendületes motor, wartburg feeling. Tágas csomagtér (Elfér benne egy 75 literes bandpass mélyláda.). Olcsó fenntarthatóság, az ember h? társa ha odafigyel rá és megbarátkozik vele. Egyszer kipaszíroztam bel?le 148-at.
- Eddig túl vagyunk a 3. vízpumpán a sokadik kipufogón (1 év alatt belülr?l esik szét, legalább olcsó:) ). A kasztni már sajnos megérett egy nagygenerálra. A motor orran-száján folyik az olaj.
MI. (az autóreszel?t inkább nem mondanám el mert egyszer úgy sikerült a fékeket megcsinálnia hogy autópályán majdnem ott hagytuk a fogunkat.)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Megbízhatóság | (6) | Vezetett km | 2000 |