Még ilyet, csak Volvo és Audi
Eleinte MERCEDES ML-t vagy AUDI Q7-et akartam, barátnőmnek is ezek tetszettek, Ö használja a Volvo, olyat akartam ami tetszik neki is.Ezek közül tudott volna választani.De a sors máshogy hozta: használtan akartunk venni minenképp 1-2 éveset, de egyikből sem volt jó vétel, pontosabban olyan ami megérte volna a kb. 20 milliát. Főleg benzinesből, inkább afelé hajlottam, ilyen árak mellet. Véletlenül kocsikáztam, próbálgattam az új autómat Fehéváron mikor elkanyarodtam a Volvo Ivanics fele.Nekem 3 hónapos A8-am van, majd oda is írok.Ja írtam már a SEAT ALHAMBRA: Spanyol királyság, PEUGEOT 206: Oroszlánkirály. A kis kitérő után folytatom: a kirakatban láttam meg, bementem érdeklődni, azt mondták hogy raktáron van néhány, de azok alapabb felszereltségűek.Ekkor jött a szalon tulaja új 2008. februári Volvo XC 90-el.Mondta hogy eladó, hívtam a barátnőmet , megnézte, megvettük. 2.4-es D5-ös motor 185-ről 225-re van chippelve valamint rakatott bele fejlettebb és pontosabb navit, mert az eredeti hagy némi kívánnivalót! Kb. 500km volt a kocsiban. Meglátni és megszeretni így tudnám jellemezni a páromat!Az automata király, a motor mint 1 vadállat úgy húz, persze az A8-hoz képest lassabb. Különleges gyöngyház metál fényezés, 18-as felni, sötétített ablak és full-full extra! A kocsi magáért beszél és egyáltalán nem bántam meg a választást.Eleinte a barátok hörögtek hogy 1 Volvo szép ,jó de azért nem 1 Mercedes vagy Audi. Vittem mindegyiket pár körre és láss csodát a véleményük rögvest megváltozott. A baráti társaságban néhányan vettek Q7-t és ML-t de mindegyikben beszart valami, rádásul ne is apró dolgok. Most szégyenkeznek a Volvo mellet és nem mernek ide írni mert Ég a Pofájuk. Hát CIKI! Gyönyörű bézs bőrülés, fa betét, egyszerűen csodálatos!Mindenkinek csak ajánlani tudom, mindenhol megnézik, van tekintélye. 7 személlyel a csomesz elég kicsi, és hátulról nagyon hiányzik a könyöklő.Olyan mint az A8-am egyszerre gyönyörű, kényelmes, sportos van imidzse! Jó értéktartó! MAjd később írok ha valamit hibát észlelek de szerintem nem fogok!
- Még semmi.
Székesfehérvári Volvo Ivanics