Autók » Volvo » Xc90 (2007-2014)

Xc90 D5

Családi Tank

Tudom nem terepre való azért 1*-2* /hó rátévedek , Állítható has magasság nem lenne rossz bár a 22cm ami ugye fix nem annyira rossz de azért ezt hiányolom és nem az övé a legsportosabb futómű a világon.A hátsó ülések nem dönthetőek ami elég nagy feledékenység :( 7 üléses az autó...öcsém 184 cm es és pont eléri a tetőt a feje...de ha kicsit előrébb toljuk a középső sort naggyon prímán el lehet férni leghátul még 1 átlagnál nagyobb felnőtnek is.Alap felszerelés,extrák:üvegtető,ülésfűtés,tolató radar(csipogós és rendkívülhasznos!!!),Xenon,7ülés,VilágosZöldgyöngyház szín ami sosem néz ki zöldnek,vagy.....őőőnem is tudom olyan .....szép de nem zöld :),kintről betörhetetlen ablak ami isszonyatosan hangszigetel,ezt sötétített ablakkal nem lehet rendelni szal ez az igazi Ganxter érzés :) , Ülés sima textil DEEEEE a széle bőőr és szerintem vagy 100* jobban néz ki mint az alap bőr.Kivétel persze az Inscription üléseket ami +1,5-2 millió szal inkább azt hanyagoltam,de a normal bőr az +500 ezer és apszolúte nem éri meg szerintem,akkor már inkább az 5.1 es dolby. Minden nagyon szép,nyugodt,részletes,jótapintású,skandináv. a Fogyasztás most 9.5-10.1 között van stabilan,az első 1-2 hónapban volt 12-13liter. X5 höz képest nem fekszik olyan jól az úton,nem gyorsul úgy mint a bmw féle dízel bár az is igaz hogy az 3 literes volt.DEEEEEEEEEE !!!belső!!,külső,ÁR,ülések,felszereltség,biztonság,fogyasztás,káros anyag kibocsájtás,életérzés.....mindent visz a volvo!
Jahh és van benne részecske és korom szűrő,ami azért említésre méltó mert mostanság néztem az új 2007es dízel Audi t Bmw t meg Mercedes eket és szégyenletesen füstölnek a nagyobb gácfröccsöknél,tudom hogy nem annyira nagy márka de ez a verda 1 családnak,gyerekek ,kutya macska anyós stb....MINDENT VISZ.

- index lámpa kiégett :P,

Volvo galéria