Nagy lomha behemót állat
Szinte csak hoszútávra használjuk, az első két üllés még az E Mercinél is kényelmesebb.Hosszútávon álom vezetni,viszont hátul nagyon hiányzik belőle a középső kartámasz!!!!Érthetetlnen, hogy miért nincs benne !! És nem lenne rosz ötlet szerintem ha kicsit meglehetne dönteni a hátsó üléseket..A fogyasztása kicsit lehetne kevesebb,és a motor kicsit lehetne erősebb.Elég vicces, hogy csak 2 tonnát húzhat...A gyorsulása katasztrófa,és mire észbekap előzésnél addigra már oda ér a szembe autó is.De ennek ellenére nagyon szeretem.nagyon jó kis kocsi csak a motor erősebb lenne!! Nagyon magabisztos még havas,jeges utakon is.Szóval teljesen megéri az árát,és csak ajánlani tudom ha valaki hasonló autót szeretne.A következő autóm is biztosan ilyen lesz!Ezt pedig soha nem fogom eladni,nyüstölöm amíg el nem rozsdásodik ;-)
- 2006 Májusában visszahívták kicserélni a kormányrudat,2007 Májusában mindd a két hátsó kerék csapágyas lett ( a szervizesek állították,hogy semmi baja...pár hét után elfogadták a tényt,hogy van valami baja és elkezdték megkeresni a hibát, nagy nehezen meg is találták... )
- Egyenlőre ennyi, szerencsére se váltot nem kelett cserélni mint egyes xc90-esekben se más baja nem volt!
Jansik autóház Cegléd
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Nissan Maxima | Következő autója? | Volvo XC90 ha lesz 3.0 D5 ös :-D |
Verdikt | (7.4/10) |