Luxus teherautó
Nagy, kényelmes kocsi, az üléseket ledöntve ágyat is szállítottam benne, meg 2 személyes ülőgarnitúrát stb. A 6. és 7. ülés nevetséges, 5 évnél idősebb embernek nem való, nem is tudom miért 7 személyesnek mondják. Max 4 felnőtt fér el benne kényelmesen, azok viszont nagyon jól, a többi vsak gyerek lehet. Ha az utastérben egy hitelkártyán kívül még van valamink, azt már nincs hova letenni. A pohártartó inkább aprópénztartónak jók. A hátsó dupla pohártartó viszont szuper. De hogy a kesztyűtartó miért nem hűtött? És miért ilyen kicsi? Jóformán egy térkép is alig fér el benne. Ahoz kpest, hogy családi autónak készült, nincsenek tároló rekeszek benne, minden hányódik benne össze-vissza. Az egyetlen használható tároló a háttámlákon lévő zsebek. Egy 3 miiliós Citroen kenterben veri ezen a téren...
A CD tároló életveszélyes, aki menet közben megpróbál egy CDt visszatenni, az biztosan eszét veszti, lehetetlen egy precizíós kézimunka, menet közben a szűk vezető sávok közé visszadugni a tokot.
A beépített telefon kész röhej, a 8 éves kisiskolások röhögő görcsöt kapnának. Nagyon buta, a mobiltelefónia őskorát idézik. Mindezt a mobiltelefonok országából...300000 - ért. Hmmm.
Nem tud a CD lejátszó MP3- at lejátszani. Na jó, a Svédeknél ez még biztosan nem terjedt el, végül is az nem Japán.
A menettulajdonságai viszont jók, szerintem reálisan fogyaszt, sőt, 10 alatt is futottam vele. Kicsit kemény a futóműve, de ez érthető, nem borul fel.
A biztonsága kiemelkedő. A belső tér gyönyörű, bézs bőr, első osztályú, puha, szép, csak nagyon koszolódik.
Hosszú úton nagyon jó, kényelmes, csendes, gyors. Kényelmes, precíz az automata váltója, bár kissé lomha.
- 1 hónapos korában turbó tömítést kellet, 1 éves kocsinál turbót kellett cserélni. A vezető oldali ajtóban zörög valami, főleg 140-160km/h sebességnél. Mi lehet ez?
- A szervónak iszonyú a hangja. Eddig mindent garanciában cseréltek, de macerás, hosszadalmas volt a procedúra.
Duna Autóváros Budapest
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |