V70 2.5T
Az autó fantasztikus (2008. évjárat)! Azonban városba nem való a fogyasztása miatt. Nekem viszont főleg városban kell használnom, igy tehát 13-14 liter között van a fogyasztása. Városon kívül (az én viszonylag lassú vezetésem mellett) elég számára 9 liter is. Ez már nagyon tetszik!
Az ülések kényelmesek, hosszú távon is jó bennük ülni, a csomagtér nagyon jól pakolható (ez fontos, mert "pakolós csapat" vagyunk).
Nem tudok megbarátkozni a szellőztető rendszerrel. Nekem nem sikerül beállítani tökéletesen. Ez persze nem újdonság, mert az előző autóm esetében sem sikerült soha jól beállítani (S60 2.5T AWD). Vagy jó a szellőzés, s akkor hangos a ventillátor, vagy csendes az utastér, de akkor nincs jó szellőzés.
10 éve volt egy Citroen Xsara combim, amellyel soha nem volt ilyen gondom.
Sáros időben kellemetlen, hogy a két első kerék kiveri a sarat a az első ajtókra, illetve a küszöb első harmadára. Az autó itt mindig "vastagon" koszos.
Sokaktól hallom, hogy az automata váltó nagyon lassú. Ezzel egyet kell értenem.
- Az autó hátsó részéről folyamatosan "nyikorgás" hallatszik. Főleg akkor zavaró, amikor döccenőn halad át az autó.
- A 20.000-es szervíz alkalmával említettem a szerelőnek a problémát, aki szintén hallotta a zajt. Az átadáskor garanciális javításként igazolták a hátsó ajtó javítását. A zörej azóta azonban nem csökkent, továbbra is hallható.
Musa Motors, Москва, Варшавское шоссе 125.
20 javitóállásos teljesen új szerviz.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | S60 2.5T AWD | Következő autója? | Volvo V50 |