Öltönyös bivaly
Igazából nem ekkora motorral és teljesítménnyel kerestünk autót, de egyszer csak belebotlottunk, és nem volt kérdés. Az előző és egyben első gazdájától vettük, aki szintén nem egy sztritrészer típus volt, és rendesen gondozta az autót. Volt ugyan bár karosszériahiba, de ezeket gyorsan orvosolni lehetett.
Az autó minden igényt kielégít, jól megy (250 paci általában elég az utakra-de határozottan utazóautó), kényelmes, a hifi jól szól, a motortérből alig szűrődik be az 5 henger egyébként kellemes hangja.
Az apróbb figyelmességek, mint kihajtható hátsó asztalka, gyerekeknek ülésmagasító, behajtható motoros tükrök, beépített telefon mimd-mind hasznos dolgok amikor éppen szükség van rájuk. A hibája, hogy akkor fordulóköre van, mint egy IFA-nak, így a parkolás nehézkes tud lenni.
Egyelőre nagy baj nem volt vele, a generátort nem számolom annak, - úgy látszik eddig bírta, majd meglátjuk így felújítva mennyit bír.
Jövőre büntet az állambácsi, hogy erős az autó, de ezt még nem tudtam idén, amikor vettem
- Generátor - fel lett újítva - Kerékhatároló - Gyújtótrafó - 1 db -
Udvari Automobil - se jót se rosszat nem tudok mondani róluk, amit kell az megcsinálják.
| Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
| Kényelem | (9) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 129000 |
| Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 10000 |
| Szerviztapasztalat | (7) | Átlagfogyasztás | 11 l |
| Előző autója? | 480 T - de még megvan | Következő autója? | még nem tudom |
| Ennyire szerette | (8) | Megérte a pénzét? | igen |
| Verdikt | (8.1/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás