Autók » Volvo » S80 (2006)

S80 V8 4.4

Álmaim autója

Az autó egyszerűen fantasztikus! A V8-as motor a 315 lóerőjével simán futja a 200-at, SŐT! Az elektronika bámulatos: DVD, TV, Blutooth, GPS, Központi számítógép, Premium sound audio rendszer stb. A futóműje nyagyon finom mozgású, a kissebb kátyúkat szinte nem is érzem (márha véletlenül belemegyek egybe). A risztórendszer meghaladja a korát (szerintem): Szívdobogás érzékelő, hőérzékelő, golyó és ütésálló üvegek, indításgátló, kódindító stb. Biztos hogy legközelebb is Volvo-t veszek. És a pénzét is megérte! (elég sok volt)

- Eddig nem romlott el semmi.

Duna Autó Zrt.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? BMW X5 Következő autója? Valamilyen Volvo.
Verdikt (8.5/10)

Volvo S80 2006 (2006)