Autók » Volvo » S80 (1998-2006)

S80 D5

Jóságos nagydarab

A D5- ös motor nagyon jó nyomatékkal rendelkezik 300Nm ami 180-200 km/h ig folyamatosan huzza a kocsit. Onnan még felkúszik 220 km/h-ra is. Az utazósebesség 180 km/h. A fogyasztás le tud menni 6,9 lit/100 km-re is ha országuton csak 80-90-el lehet menni s nem tudsz előzni. A max fogyasztás 7,9 liter volt!! nagyon jó a beépített telefon és a programozható állófűtés. hasznos a memóriás ülés és tükör is ha felváltva vezetik az autót

- A beépített olajkályha ami az előfűtéshez és az állófűtéshez kell eltömődött de garanciába kicserélték 75ekm-nél
- Az első futóműnél a silentblokkokat kellett cserélni 70 ekm-nél. Az óbudai Duna szerviz csak komlett cserét tudott elképzelni mert nem volt szerszámuk. Az Ivanincsnak volt kinyomója és csak magukat a gumikat cserélte.
- 100 ekm-nél egy gázanalizátor csere a katalizátornál ez téves jelzést adott a számítógépnek, hogy kormol a járgány s a sebességet levette 120 km-ra 50 eft-ért kicsrélték.
- 140 ekm-nél a jobb első ajtóban az elektromos modul adta fel a szolgálatot s nem nyilt ki az ajtó 2 hétig amig nem hozattak uj modult 60 eft-ért.
- Más gond nem volt eddig. 20 ekm-es szervizek 60-100 eft-be kerültek. fékbetétek tárcsák is cserélődtek

1x Duna Interszerviz Óbuda

Ivanics Budafok

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Előző autója? V40 Következő autója? VOLVO XC 90
Verdikt (7.1/10)

Volvo S80 1998 (1998 - 2006)