Diszkréten tökéletes!
Elsőgazdás valóban karbantartott autóként vásároltam, precíz, igényes tulajdonostól. Ennek hála a vezérműszijj cseréjével, és az alapjárati vezérlőmotor cseréjével a szervizt el is lehetett felejteni. Természetesen az olaj, ill. a szűrőcserékről nem feledkeztem meg, de régebbi rossz tapasztalatokból okulva ezeket magam végzem. 170 ezernél új fékbetéteket kapott egy alapos átvizsgálást követően. Rossz tulajdonságairól igazából nem is tehet, hiszen ezek a méretéből adódnak. Értem ezalatt a belvárosi parkolók elfoglalási nehézségeit. A jó tulajdonságait viszont kivétel nélkül értékelni kell. Kényelmes, hosszú úton egyszerűen páratlan, ülései hibátlanul tartanak. Autópályán normális stílusban közlekedve max. 150 km/h. 9-10L fogyasztást tud produkálni. Ez a városi forgalomra természetesen nem vonatkozik. Az autómata váltó kényelmes, precíz. Aki kimondottan sportosan akarja használni...az vegyen másik autót. A nagy lábnak max. nagyon nagy fogyasztás lesz az eredménye, és a gyorsan nullázódó abroncsok. Ennek a kocsinak a Grand Tourismo-k közt a helye! A rengeteg biztonsági felszerelés, és az ergonomiailag tökéletesen a vezető köré épített kocsi biztosítja a megérkezés biztonságát. Kétségtelen a sok leharcolt példány közül nem volt kis feladat egy tényleg megkímélt autót találni. Inkább egy kicsit drágábban vásároltam meg az autót a vele egyidőbe hirdetett társaihoz képest miután az előző gazdája részletesen bemutatta, és itt tényleg nem a szokásos nepper szövegre kell gondolni. Itt konkrétan az első tulajdonos adta el a kocsit, így aztán a többi értékelésekben előforduló horrorisztikus szervízköltségek szerencsére elmaradtak. Sajnos nagyon sokan csak a vételár alapján döntenek, valamint a behozott autók gyakorlatilag ellenőrizhetetlen múltjának esnek áldozatul. A kocsi a mai napig megvan és remélem még sokáig tudom használni.
- Alapjárati vezérlőmotor, 38.000,-
Volvo Mihók Zalaegerszeg