Az AUTÓ - Volvo for life!!!
7 éves a hajó. Minden elképzelhető extrával, executive kivitel. Vaj bőr, memóriás ülésekkel, gyári navival, tv-vel, cd tárral, beépített telefonnal, digit klímával, el. napfénytetővel, ülésfűtéssel, xenonnal stb. Már csak ezért is lehet imádni. Többszáz km-en át mozdulatlanul ülök a fotelben, visz a tempomat, és egyáltalán nem fárasztó a vezetés! Vonzó megjelenésű autó, élmény nap mint nap beleülni és ránézni is! Városban parkolni, megfordulni szívás. Vegyes város/országúti fogyasztásban 7 literrel eljárok vele klímával, és taposom neki rendesen! Az automata váltó nagyon szépen teszi a dolgát!!
Aki kényelmet és biztonságot akar, előkelő megjelenéssel, és szereti ha az autója megy is, akkor az válasszon volvót!! BMW,be Mercibe átülve szánalmasan néz körül az ember a fakóságban, és pár perc mulva érzi,hogy a kényelem svédországból jön!!!
A 2 oldali klímára még kitérnék annyiban,hogy rengeteg autót vezettem, de egyikben sem találkoztam még ennyire kellemes klímával. Hamar hűt, de észrevétlenül. Mazda 6-ban 2 perc alatt fáztam meg!! :(
Elöl hátul hatamas hely van, 4 embernek a legtökéletesebb, de persze 3-an is elférnek hátul többszáz km-en keresztül is kényelmesen.
80 literes a gázolajtank. :) 1000 km után szoktam tankolni általában 68-71 litert.
Hatalmas csomagtér mindent elnyel, profi csomagrögzítő megoldásokkal!
Szervízköltsége egyáltalán nem vészes! Ettől én is féltem, de csak körül kell nézni és 1 kicsit érteni hozzá.
Menet közben síri csend 180-200-nál is. Ezt ritkán hallom mondjuk mert a gyári hifi rengeteg hangszórójával élmény bármit is hallgatni!!
- Önidító bendix csere (öreg volt).
- Szokásos, olajak, szűrők, fékbetét.
Belme Autó - Debrecen
Magán szerelő Bp. XVII.ker