A svéd fekete párduc
Tehát a 181 lóer?s benzincsoda. Az autó amiért a dieselt többet hallani sem akarom. Az ülések 1000 km után sem dobnak ki magukból ellenben más típusokkal. Fantasztikus futóm?, és elektronika. Ekkora kaszni és nyári gumival hóban sem siker?lt megcsúsztatnom a bestia fenekét (pedig 180 fokos hajt?kanyar 2. sebesség padlógáz HÓBAN!). Fantasztikus a f?tése. Jéghidegen is 1 perc alatt képes meleget fújni. A fabetét, a hangtechnika, a TV minden tökéletes a gépkocsiban.
Lámpánál, mintha nem is menne a motor (Ellenben az összes traktor feeling? diesellel!!!). 2000-es fordulatnál már hallatja magát a turbo "Srácok kapaszkodjatok, mert jövök" 4000-nél pedig megtáltosodik. Ezt a hatalmas autót a kis 2000 ccm-es motor csak úgy repíti. 210 km/h-nál is odalépek húz. Nem gondolkodik azonnal cselekszik. 2-ben a kip?rgésgátló száraz úton is nagy er?kkel dolgozik. Néha pár halandó Fiat, Suzuki, Opel stb... megpróbált versenyezni, de nem tudom hova gondoltak :) Ebbe az autóba nyugodt szívvel tankoltam. 12-13 liter súly/teljesítmény/gázpedálnyomás arányában igen csekély. Fantasztikus gépezet. Vezetési élményhez hozzájárul a manuális váltó és a xenon fényszorók, sötétített ablakok, Króm-packet, amely még nagyobb tekintélyt parancsol. A formatervezés, fiókok, hatalmas lábtér, kényelem, komfort. Perfect! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mostmár én is azt vallom:
"Aki egyszer beül egy Volvoba többé nem akar kiszállni"
- Csak a szokásos el?írt cserék+els? leng?kar a pesti útaknak hála. Plusz el?z? tulajdonosa csak városban használta és nem húzatta ki a drágát így kilyukadt a kipufogó(magyar benzin), de 3000 Ft-ért kijavították a hibát
Magánszemélyhez hordtam nem szalonba. Olcsóbb, megbízhatobb, készségesebb
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | E class | Következő autója? | Volvo S 80 |