Autók » Volvo » S80 (1998-2006)

S80 2.0 turbo

2200 kg-os csúcs "speed" gép

Elromlott benne amíg nálam volt egy computer és az olaj nagyon kicsit folyt bel?le. Ez a kett? kb 600000 ft ba került minimum. 2000 ccm es motor nagyon jól vitte az autót városba soka fogyasztott kb 13-15 litert. M7 en 200 km/h fölött 10 litert evett. 240 nél evett kb 13 litert. Nagyon jól gyorsult nagyon jól ment. A belseje tökéletes volt. Kényelmes és igényes nagyon. A tv a navigáció és az egesz hifi nagyon jól szolt benne. A motorja nagyon igénytelen, de ha netan meghíbásodik az nem "5 ft lesz". Ezért ha az ember a kötelez? szervizekre elviszi szerintem semmi baja nem lesz. A motorja nagyon halk. Imádtam ezt a kocsit csak a 13 literes fogyasztas sok, én meg nem tudtam megállni hogy nem nyomjak mindig padlót. Ajánlom ezt a kocsit is nektek, hogy teszteljetek, de ha lehet akkor a 2.9 turbo 275 Le-t.

- Semmi baja nem volt. 5 éves akumlátorral simán indult. 1 copmjuter romlott el benne ami elég drága volt.

Az összes volvo szerel? nagyon kedves, gyors, megbízható.

Volvo szalon is jó csak annak magasabb az ára mint a kisebb szervizeknek

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.1/10)

Volvo S80 1998 (1998 - 2006)