Pozitívum és negatívum saját tapasztalatból
Helló!
Igazándiból nem vagyok nagyon a szavak emberre.Autókkal foglalkozom,véletlen-csak próba képen-vásároltam egy Volvo S60-at.
Az autó 2 literes diesel-D3 ami persze nem a 3 hengert jelöli.Az 1984ccm-hez
5 henger párosul,163LE 400Nm,ami már elég alacsony fordulatszámon rendelkezésre áll.
A fogyasztás nem rossz,nem a legalacsonyabb,persze ez az ami relatív,mert mihez képest.Általában BMW 318d-ket vásárolok ennél a cégnél és a német autópálya lehetőségét kihasználva inkább 200km/h-val közlekedem és addig amíg az utóbbi 6.5-7-el beérte addig a Volvo jó 2 literrel többet öntött le a torkán.De nem rossz így sem...normális használattal szerintem lehet hozni vele a "spórolást"...,viszont nem ragoznám tovább,inkább mondom a negatívumokat amiket tapasztaltam.A kuplung melletti lábtér kicsi,ugyancsak kicsi a hely az első ülések háttámlájának tekerőgombjának mozgatásához.(A "B" oszlop és a háttámla között nem fér el az alkarom,pedig nem vagyok egy izomember inkább az átlag).A szélvédő tükröződése zavaró,sőt fényes nappal is tapasztalható.A motor 200-ig "megy csak" és ott el fogy az erő,bár ennél a sebességnél instabillá is válik a BMW-hez képest.
Pozitívum a vehemens motor ami alacsony fordulaton is jól húz(nem hiába 400Nm!!!!), a teljesen új formavilág,a City Safety rendszer alapáron,a kellemesen duruzsoló 5 hengeres motor a 2000 ccm-hez és tempómattal nagyon kedvező fogyasztás érhető el!!
Summa-summárom vegyél,ha meg teheted,nem fogod meg bánni.
- Még semmi
Még nem kellett