Kényelmes, szerethető, csak szervizbe ne kerülj vele!
Az autó nagyon jó, kényelmes, a 180 LE elegendő hozzá. Ha kell megindul, de nyugodt autózásra való. Szépen van összerakva, nem feltűnő. Sok másik kocsiban is ültem, amióta megvan, de ilyen kényelmeset nem találtam még.
A fogyasztása 10 alá vihető, főleg városon kívül, de könnyen megugrik, ha használjuk a motor erejét.
Az 1 éves (még nem volt benne 20.000 km sem!) olajcsere és szűrő csere szerviz 100.000 Ft volt a szakszervizben, ami nagyon sok, más autó márkánál legalább az első alkalommal nem vágnak le ennyire, nagyjából a feléből ki kellett volna jönnie, kíváncsi vagyok mennyi lesz a következő!
A hátsó szélvédő berobbanás vidéken, hétvégén történt, a Volvo Assistance nem adott segítséget, a szerviz és a hazai szolgáltatás minősége sokat von le az egyébként nagyon jó autó értékéből. Több Volvos ismerősöm ezért külföldre horja szervizbe, ami meggondolandó...
- Szalonból elhoztam 0 km-rel, másnap ment vissza hibás váltózár beszerelés miatt, úgy bezárta a váltót, hogy nem is nyílt ki többet. Garanciában kijavították.
- 1 éves korában berobbant magától a hátsó szélvédő, feszültség volt benne. A szerviz nem javította ki garanciában, csak CASCO-ra, nem adtak csereautót a javítás idejére.
Ivanics Budapest, Székesfehérvár
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2008 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Toledo 20VT | Következő autója? | Ha a szervizre megoldást találok, akkor Volvo |
Verdikt | (5.5/10) |