Autók » Volvo » S60 (2000-2009)

S60 2.0T Summum

Forró szerelemből szótlan gyűlölet

Top lehetőségnek tűnt, meg is vettem - Quality 1-es program keretében. Nyilván bánom utólag, tudom az én hibám. Mint kiderült törött volt valamikor, csak szólni elfelejtettek.

- Hátul kicsi a hely benne, én 173cm vagyok, mögém már nagy ember nem ül.
- "Luxus" autóhoz nem méltóan kemény a futómű, mindent érezni az úton (17" -os felninek és 225/45/R17-es guminak is köszönhető)
- Minden tekintetben megbízhatatlan... tudom valószínű egyedi eset és rossz választás (legalábbis én most próbálom ezt hinni és másnak is remélem ez a véleménye)
- Soha többé Volvo-t. Magyar szervíz katasztrófa. Alkatrészek nagyon drágák ha nem sufnituningot játszol és nem bontottal tömöd. Flegmák is ráadásul és nem alaposak - kiábrándító. Még panaszt is tettem Goetheborgban írásban...
- Az autó gyönyörű szép... régen imádtam mikor megvettem. 1,5 év alatt 30000km-et tettem bele... most csendben gyűlölöm mert f0s...

Elnézést kérek, pocsék élmény 1 autóval és általában az 1 szervízzel.

- - Voltam vele futóművet állíttatni, mert elhúzott balra de mint az állat - - Szilentek (mind) - - Kettőstömegű Lendkerék - - 2 Első lengőkar - - Hátsó féltengely - - Fényszóró mosó - - Kézifék (elszakadtak a bovdenek) - - 3 Kerékcsapágy (2 elől, 1 hátul) - - 11 égőm égett ki, köztük a 2 Xenon - - Jelenleg amielőtt állok még: Olajcsere, újra szilentek, fékek sz@rok (alig fog és el is húz); valamint futóműállítás

Volvo Galéria és Szervíz (itt is vettem... úgy kell nekem)

Autó Pátkai (ez igen. Ez korrekt - picit talán drága)

Fenntartási költség (1) Évjárat 2006
Előző autója? Következő autója? Mondeo 2.2TDCi Titanium-X v. S.
Verdikt (3.1/10)

Volvo S60 2000 (2000)